Τι να περιμένετε στο πρώτο σας οδοντιατρικό ραντεβού.

Η οδοντιατρική έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας τις θεραπείες πιο γρήγορες, λιγότερο επώδυνες και πιο αποτελεσματικές από ό, τι ποτέ πριν. Ωστόσο, στη κλινική Riodental καταλαβαίνουμε ότι η επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία για εσάς. Για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να καθησυχάσουμε τους φόβους σας, μπορούμε να προγραμματίσουμε μια αρχική συνεδρία για να εξοικειωθείτε με το χώρο και να μπορείτε να μιλήσετε με τον οδοντίατρο σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία. Οι αρχικές συνεδρίες σας θα είναι ειδικά σχεδιασμένες για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χαμόγελού σας και τους στόχους της στοματικής σας υγείας. Σας ενθαρρύνουμε να μας υποβάλετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το χαμόγελό σας και άλλες ανησυχίες για την υγεία των δοντιών σας. Είναι πιθανό ότι μπορεί να μην είστε σίγουροι ποια θεραπεία χρειάζεστε ή είναι διαθέσιμη, προκειμένου να βελτιωθεί το χαμόγελο και το σύνολο της στοματικής υγείας σας. Ως εκ τούτου, οι οδοντίατροι μας θα αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο να καθίσουν μαζί σας και να εξηγήσουν τις επιλογές που είναι διαθέσιμες και σχετικές για εσάς.

Μετά τις απαραίτητες κλινικές και ακτινογραφικές εξετάσεις, θα έχετε ένα σχέδιο θεραπείας που έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Για να κανονίσετε μια αρχική συνεδρία, παρακαλώ καλέστε σήμερα στο 2610-910001.

Καλωσορίσατε στην κλινική μας

Κατά την επίσκεψή σας στο ιατρείο μας, θα σας υποδεχθεί μια πολύ φιλική ομάδα που θα σας βοηθήσει να εγκλιματιστείτε κατά το πρώτο σας ραντεβού. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε κάποια έντυπα σχετικά με το ιστορικό της ιατρικής και οδοντιατρικής υγείας σας. Αυτό αποτελεί σημαντικό τμήμα της εξέτασής σας και μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε, μαζί με τα κλινικά και ακτινογραφικά ευρήματα, ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο μόνος τρόπος να γνωρίζετε πραγματικά την ποιότητα της αισθητικής οδοντιατρικής, για την οποία είμαστε ικανοί, είναι βλέποντας παραδείγματα της οδοντιατρικής μας. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε μια εκτεταμένη συλλογή φωτογραφιών με πριν και μετά φωτογραφίες.

Είναι πιθανό, κατόπιν συναίνεσης, να λάβουμε διαγνωστικές φωτογραφίες του χαμόγελού σας. Οι φωτογραφίες αυτές λαμβάνονται ώστε εσείς και ο γιατρός να έχετε μια λεπτομερή προβολή, καθιστώντας δυνατή την αξιολόγηση των προβληματισμών σας μαζί. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να έχετε μια ολοκληρωμένη one-on-one συζήτηση με το γιατρό σχετικά με οποιαδήποτε οδοντιατρικές ανησυχίες μπορεί να έχετε.

Συνομιλώντας με τον οδοντίατρο

Αυτή τη στιγμή, όταν κάθεστε με το γιατρό, είναι σημαντικό ότι μπορείτε ελεύθερα να εκφραστείτε. Οι οδοντίατροι μας πραγματικά νοιάζονται για το πώς αισθάνεστε για το χαμόγελό σας και θέλουν να ακούσουν για τα δόντια σας, τις ανησυχίες σας και τους οδοντιατρικούς στόχους σας. Θέλουν να μάθουν τι σας αρέσει στο χαμόγελό σας, τι θέλετε να βελτιώσετε, τι σας ανησυχεί και πως φαντάζεστε το τέλειο χαμόγελο. Αφού ο οδοντίατρος αποκτήσει μια σαφή κατανόηση σχετικά με το τι θέλετε να επιτύχετε, θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και θα σας δοθούν εναλλακτικές επιλογές θεραπείας. Είναι σημαντικό να ζητήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη θεραπεία και τις διαδικασίες, ακόμη και αν νομίζετε ότι μπορεί να είναι άσχετο ή ανόητο. Είναι σημαντικό να είμαστε σαφείς και να καταλάβετε τα πάντα σχετικά με την αναμενόμενη μεταχείριση, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή απόφαση για τον εαυτό σας για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις αργότερα. Μόλις αποφασίσετε σχετικά με το είδος της θεραπείας που επιθυμείτε, ο γιατρός θα σας εξηγήσει τη διαδικασία λεπτομερώς, και μπορούμε να θέσουμε ένα χρονοδιάγραμμα για να σας χαρίσουμε ένα τέλειο χαμόγελο.

Μαζί με τον οδοντίατρο θα εξετάσετε τις οικονομικές πτυχές του σχεδίου θεραπείας που έχετε αποφασίσει και θα σας δοθεί μια λεπτομερής εκτίμηση και οι τρόποι πληρωμής. Για την ευκολία σας, δεχόμαστε σχεδόν όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και αποπληρωμή σε ως 12 άτοκες δόσεις.

Αφού έχετε διαβάσει τις σχετικές δαπάνες και έχετε αποφασίσει ποια μέθοδο πληρωμής θα είναι πιο άνετη για εσάς, τότε θα κανονίσουμε το επόμενο ραντεβού για την έναρξη της θεραπείας. Αποστολή μας είναι να καλυτερεύσουμε την αυτοπεποίθηση και την ποιότητα ζωής για όλους τους ασθενείς μας.

Επικοινωνήστε με την κλινική Riodental σήμερα τηλεφωνικά στο 2610-910001 ή μέσω email στο [email protected].