Προληπτική
Οδοντιατρική

Στην κλινική μας, πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία για όλους. Ιδιαίτερη σημασία έχει για εμάς ο συχνός έλεγχος των δοντιών σας. Η λεπτομερής κλινική και ακτινογραφική εξέταση μας επιτρέπει να καταλάβουμε τις οδοντιατρικές ανάγκες σας και να συστήσουμε τα απαραίτητα μέσα για να αποφευχθούν μελλοντικά οδοντιατρικά προβλήματα.

Καθοριστική σημασία έχει η σωστή στοματική υγιεινή που εφαρμόζεται από τους ασθενείς στο σπίτι. Οι οδοντιατροί μας θα σας συμβουλεύσουν ως προς τον κατάλληλο τρόπο και τα μέσα στοματικής υγιεινής που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, συστήνουμε τακτικές εφαρμογές φθορίου για συγκεκριμένες ομάδες ασθενών, όπως παιδιά, ασθενείς με μειωμένη παραγωγή σάλιου, ασθενείς με αρχόμενες τερηδονικές βλάβες κτλ. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να συστήσουμε και προληπτικές καλύψεις δοντιών με ρητίνη.

Για να ωφεληθείτε από την γνώση και εμπειρία μας στην προληπτική και επανορθωτική οδοντιατρική, επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας μας στο 2610-910001, μέσω email στο [email protected] και μέσω της σελίδας μας στο facebook riodental.gr