Η κλινική


Σχεδιασμένη για να προσφέρει
προηγμένη αισθητική και
επανορθωτική Οδοντιατρική

Σχετικά με την κλινική μας

Η κλινική Riodental ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2016. Οι οδοντίατροι μας, Ανέστης Λευκόπουλος και Αθηνά Λαμπράκη, έχουν ειδικευτεί σε διαφορετικές πτυχές της αισθητικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής, συνεχίζοντας παράλληλα να παρακολουθούν τις εξελίξεις του επαγγέλματος τους. Η κλινική μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προηγμένη αισθητική και επανορθωτική Οδοντιατρική η οποία θα διορθώσει, θα αποκαταστήσει και θα βελτιώσει το χαμόγελό σας. Έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά την κλινική για την επίτευξη αυτού του είδους της οδοντιατρικής φροντίδας σε μια ατμόσφαιρα άνεσης, ζεστασιάς και κομψότητας. Στην κλινική μας, οι στόχοι σας εξετάζονται προσεκτικά έτσι ώστε να μπορούμε να ενσωματώσουμε την αισθητική ως μέρος της συνολικής στοματικής υγείας δημιουργώντας μια συνολικά ευχάριστη και φυσική εμφάνιση των δοντιών σας.

Η προσπάθεια μας είναι συνεχής για να σας προσφέρουμε ανώτερη και προηγμένη οδοντιατρική, υποστηριζόμενη από την κατάρτιση και τις σπουδές μας σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και της πολυετούς εμπειρίας μας σε κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως αποτέλεσμα αυτών είναι η αφοσίωση και η ειλικρινής προσπάθεια για να σας φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για εμάς, τις εγκαταστάσεις της κλινικής και το φάσμα των υπηρεσιών που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Η πραγματικά μοναδική αξία της κλινικής μας έγκειται στην αμεσότητα επικοινωνίας των γιατρών, μέσα από την οποία μοιράζονται τις ικανότητες και την εμπειρία τους προς όφελος κάθε ασθενή. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε χαμόγελα στους ασθενείς μας , βελτιώνοντας την συνολική εμφάνισή τους και αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους. Επιθυμία μας είναι οι ασθενείς μας να αισθάνονται άνετα και να αποκομίζουν θετικές εμπειρίες από την κλινική μας.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τους οδοντίατρούς μας, Ανέστη Λευκόπουλο και Αθηνά Λαμπράκη και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κλινικής, επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας μας στο 2610-910001, μέσω email στο [email protected] ή μέσω της σελίδας μας στο facebook riodental.gr

Photo Gallery